Katterna

 

 

Brittiskt korthår

Gos

Född: 31/7-13

Ras: Brittiskt Korthår

Uppfödarnamn: Animus Tassar's Ghost of Mercy

kön: Hona (Fertil)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

"Gos" är en glad och sprallig liten kattunge. Och med lite tur så kommer hon bli den som blir min nästa avelshona.

Hon kommer ifrån en liten kull på två ungar. Och hennes Mamma är Spöket som ni kan läsa om nedan.

Gos tycker allra mest om att få leka, nummer två på listan är att få ligga i famnen och sova... Hon delar mer än gärna med sig utav "sin soffa" med husse allra helst om man får ligga på husses mage under långärmade tröjan. Det ska bli så spännande att få se våran lilla fröken växa upp :)

 

 

 

 

Spöket

Född: 25/8-11

Ras: Brittiskt korthår

Uppfödarnamn: Chakleine's Mercy from sham

Kön: Hona (Kastrat)

 

 

 

 

 

 

 

Det här Fröken "Spöket" och hon är en Brittiskt korthår...

Hennes färg är: Kanelsköldpaddsmaskad-vit, Harlekin...

Spökets fantastiska utseende och ovanliga färg var det som gjorde att jag föll för henne. När hon flyttade till mig i vuxen ålder så var hon väldigt skygg både för människor och katter, men allt eftersom tiden gick så växte hennes mod och i takt med det växte oxå hennes krav på uppmärksamhet! Varje kväll när det är dags för matte och husse att gå och lägga sig så springer hon före, kastar sig omkull på täcket och spinner högljutt för att få så många klappar som möjligt. Efter att matte/husse krypit ner i sängen klättrar hon gärna upp på bröstkorgen och spinner nöjt tills hon antingen tycker hon har annat att göra eller tills hon somnar och sover en stund. Samma ritual kan inträffa på morgonen när matte/husse vaknar.

På dagarna är Spöket en glad och pigg katt, Som gärna leker med leksaker eller springer runt som en galning i lägenheten i uttryck för sin inre energi. En annan favorit syssla är att sitta ute på balkongen och lapa sol ^^

Hon är allt för härlig lilla Spöket <3